Over ons

Medical direct services (MDS) is een relatief klein bedrijf in het centrum van Asten.

Bedrijfsarts Anne-Marinka Seuntiëns-Dekker stond in 2008 aan de wieg van het bedrijf. MDS biedt arbodienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf in de regio Asten, Helmond, Eindhoven en Weert. Ondertussen is MDS gegroeid tot een prettige organisatie met een uiterst gemotiveerd team.

Onze ambitie is kwaliteit. Niet groei. Want een wat kleiner bedrijf heeft duidelijke voordelen op het gebied van persoonlijk contact en snelle communicatie met korte lijnen. Doordat we klein en betrokken zijn kunnen we een luisterend oor bieden en ook daadwerkelijk iets voor jou en je medewerker betekenen. Dat kan te maken hebben met verzuim, arbotechnische vragen of een juridisch probleem.

We bieden dienstverlening op maat. Op jouw maat om precies te zijn. We willen exact dát aanbieden waaraan jij en jouw medewerkers behoefte hebben. Persoonlijk, kundig en met toewijding. Samen met jou willen we werken aan een gezond bedrijf met gezonde, gelukkige en vitale medewerkers. Maar ook aan plezier in het werk en werkgeluk. Daar slagen we in!

Anne-Marinka
Seuntiëns-Dekker

Bedrijfsarts, directeur MDS

Michelle van den Broek

Arboarts in opleiding tot bedrijfsarts

Elisan van Dijk

Officemanager

Els Meulendijks-Verdonschot

Officemedewerker

Linda van der Steen

Assistent Bedrijfsarts,
Adviseur PMO

Ans van Merkestein

Verpleegkundige

Angelique Roelofs

Verpleegkundige

Wilma van der Steen

Assistent Bedrijfsarts, vertrouwenspersoon, klachtenfunctionaris

Gerda van Manen

Adviseur re-integratie en preventie