Sneltesten Coronavirus

Bij MDS in Asten kunnen bedrijven terecht voor een sneltest COVID-19 voor hun medewerkers. MDS heeft een testlocatie ingericht aan de Frits de Bruijnstraat nummer 1 te Asten. Nieuwe corona-sneltesten dragen bij aan de bedrijfscontinuïteit én veiligheid op de werkvloer. Maak gebruik van onze sneltesten en weet binnen 15 minuten of je besmet bent met COVID-19.

Bij een positieve uitslag adviseren wij de medewerker om dit te melden bij zijn of haar leidinggevende. Het bedrijf wordt aangeraden om tevens een bredere groep van medewerkers binnen 24 uur te laten testen om eventuele besmettingen binnen het bedrijf te voorkomen. 

 Neem contact op met MDS en een afspraak wordt binnen 24 uur ingepland. MDS maakt gebruik van een goedkeurde sneltest met een CE-verklaring, welke voldoet aan de EU-richtlijnen. De test is 99,4 procent nauwkeurig.

Meer informatie kun je opvragen via een mail naar administratie@mds-keuring.nl

Begeleiding bij re-integratie

Medical Direct Services (MDS) begeleidt en adviseert werkgevers en werknemers binnen het MKB bij ziekteverzuim en preventie. We helpen zieke medewerkers zo snel mogelijk te re-integreren zodat het verzuim zo laag mogelijk blijft. MDS verleent arbodiensten op maat gemaakt, korte lijnen en met een intensieve samenwerking voor een optimale re-integratie.

Medische keuringen - onafhankelijk advies
MDS verzorgt keuringen en preventief medisch onderzoek voor een gezond bedrijf. En treedt tevens op als onafhankelijke adviseur, die bij problemen op de werkvloer mee zoekt naar een oplossing. MDS begeleidt zowel werkgevers als werknemers naar een prettige arbeidssituatie, waarin beide partijen tevreden zijn.

MDS zorgt dat het klopt binnen uw organisatie.
Wilt u advies? Bel T 0493 690 094

Direct contact - snel en flexibel
Mensen verkiezen MDS boven een reguliere arbodienst vanwege het laagdrempelige karakter van ons bureau, onze hoge mate van betrokkenheid, de korte lijnen en onze snelle, flexibele service. Om zo goed mogelijk te kunnen adviseren en begeleiden, werken we samen met huisartsen, fysiotherapeuten en andere behandelaars.